Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Sunday, May 1, 2011

~ M E N G A N T U K ~

at 3:18 PM
in the first place, do you guy's know this story o_O ?

LIMITLESS !
best ke ? taaa auuu arh ! HAHA. the story was about a young ordinary man who suddenly turn to became a successful man after had taking some of kind of medicine, *Wahh, rase mcm buadd summary pula ! HAHA XD. okay. okay.. continue..then, without he realized, the man *sape entah nama, lupa * been addict to this medicine a.k.a DRUGS ! 
TAPI ! bukan cerita ni  yang aku nak tulis sebenarnye baiiii !! aku nak cerita yang SEBENARNYA.... masa & SEMASA aku tengok cerita ni kan, kan, kan, SUMPAH !!! aku MENGANTUK gilagila. in addition, dahla cerita ni aku tengok midnight , tapi di TAMBAH TAMBAH pula aku tak tidoo seharian dari malam sebelumnya dek mengadap paper mechanic structure uh ! punya la *sangap (mengantuk)  asyik menguap je kan . tak tau la si AFIF tu perasan ke tak +.+"  HAHAIII ~


sepanjang cerita ni, mata aku yang SEPET ni, da tinggal SEPARUH je  terbukak.. pasttt ! *tak kesian ke yunx oitt ? HOHO. Then, selepas melalui DUA JAM & LIMA BELAS MINIT dengan dunia yang SEPARA SEDAR, berakhirlah cerita LIMITLESS nie. eh, eh... wait !! paham pula aku kan ngantuk ngantuk tengok cerita tu. siap bulee buadd summary lagi. cewahhh ! haha. awak. awak. lain kali nak ajak tengok cerita midnight kasi saya tidoo tidoo n tidoo dulu itu petang k. KALAU TA ??? hampehhhh !!!! huhuuu. ~ 
THE END !



Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea