Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Saturday, August 27, 2011

balik RAYA woiii !!!!

at 11:41 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/




mulamula sekali zee na minta maaf, minta ampun *even RAYA belum lagi *
sebab dah lama biarkan belog syg zee ni BERSARANG, BERHABUK, BERKULAT and so oon lah kan (':
MAAF sangatsangat okie T.T''


sumpah BUSY @ sibuk amat sangatsangat lah kan duduk kat KSKB JB . *kalah JONNY DEEP ! HAHAA (X !!


nie zee na cerita .......
hari ni la KALI PERTAMA zee balik kampung jauhjauh naek BAS. *REPEAT ! naek bas. sorangsorang lak tu taw. sebenarnye.. dah SEMINGGU yang lepas zee packing barangbarang nak balik raya nie. *aiii punya lah excited kau kan zameera :O ? HAHAA.. untunglah kan ~
dan setelah 3jam LEBIH , ALHAMDULLILAH... selamat lah zee sampai (':\
dalam perjalanan tadi kan, duduk la pulak sebelah chinese ni, FULAMAK kemainnn lagi kau kan makan cornetto lah, air sejuk lah ! donut lah. HELLO !!! aku puaseee tahu ?? terpaksa lah zee purapura tido masa dea makan td, padahal dalam hati TELAN AIR JUGAK WOIII !!! HUH -.-''   * untunglah kau kan makan depan aku amoiii. haiyaaaa....




tapi yang paling TAK BEST nye ! & TERUKNYE.. zee selsema teruk sangatsangat bila sampai kat rumah ni. aiiii, memang aku TAK DE mood langsug la kan na jalan carik baju raya dengan family tadi.. yela.. dah asyik bersin je. eeeee.. dalam pale otak ni sempat berfikir, pathogen nieee timetime camniii la kau na masuk kan ? aiiyaiyayaiii.


sumpah rasa selekeh, na demam and nak minum n makan panas panas sekarang. urghh.. selsema selsema.. kau pergi lah jauhjauh, kita dah clash kan, aku dah ade En.Afif lah >.<'' buad apa lah kau na rapatrapat dengan aku lagiii SELSEMAAA )':  tolonglah.... tolonglah....

Sunday, August 7, 2011

pelangi (:

at 11:54 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/



Kadang-kadang Allah sembunyikan MATAHARI


DIA datangkan PETIR DAN KILAT


Kita tertanya-tanya kemana hilangnya MATAHARI


Rupa-rupanya Allah berikan kita PELANGI :D
 




Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea