Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Tuesday, November 22, 2011

Stress Study .

at 1:10 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/


Stress study ni kalau ikut kan sampai bila pun tak hilang. Mula tertekan dengan study, dah tu tekanan exam, dah tu tension tunggu result, dah tu strain tengok result, dah tu tekanan camne nak bagi naik balik cgpa, dah tu kembali kepada stress study.

*Ubat stress, makan. Tapi bila gemok kau lagi stress. Bahaya kan ?






HAKIKAT .

at 11:51 AM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/


HAKIKAT .


saya ANAK MALAYSIA ♥

at 12:36 AM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/


MALAYSIA MENANG okay. 
disebabkan malas nak pergi tengok tv kat tingkat 6, aku dan beberapa roommate aku terpaksa LAYAN gak channel tv Vietnam yang kitorang tengok kat internet. # Bukak TV1 lambat gila okay. layan punya layan. YEAYYY ! menang okay. menang !





Kebanggaan Malaysia .

THANKS AWAK selamatkan Malaysia


WE ARE CHAMPION MALAYSIA (': !!

I HEART YOU MALAYSIA (: I HEART YOU KHAIRUL FAHMI

Saturday, November 19, 2011

RAINBOW !

at 7:54 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/





Subhanallah.. Indahnya pelangi yang aku nampak tadi. Indahnya kurniaan Ilahi (:

Monday, November 7, 2011

at 8:26 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/

gila SERABUT !

Saturday, November 5, 2011

when me sit in nursing final exam .

at 1:49 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/


maybe i'm being like this because so stress for final examination. stress study. stress in my practical. stress to complete my cross book. stress to find a case. stress with study. stress with running assesment. stress in financial. well, being a student can be very stressful.

doakan zee kawankawan semua. harap dapat lulus semua and berjaya dengan cemerlang . AMIN #

Friday, November 4, 2011

sleepy !

at 12:57 AM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/

bila dalam kelas sekarang ni , begini jelah keadaan aku . sedih kan ?
# kisahnya FINAL OHH FINAL -.-''

WAKE UP ZAMEERA !!
THE FINAL BATTLE WAS BEGIN !
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea