Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Friday, March 9, 2012

street art 3D yang sangat awesome !

at 4:02 PM

This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥)

Assalammualaikum & hallo earthlings~
tak nak cakap panjang2 sebab tak sabar nak tunjuk kat korang lukisan yang hebad neh !


Geldren, Germany – The cave

first step 

2nd step 

finally! tadaaa!!!

London, England – West India Quay’s Festival






Moscow, Russia – Duality





and more.....................






serious zee akan ambil masa 10 jam untuk fikir nak lalu ke tak kat jalan ni kalau tak perasan ini hanya lukisan --''




Credits : Wally Daniel. *sebab bagi aku idea update entry pasal neh !


 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea