Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Wednesday, December 21, 2011

Wedding Photographer . En. Mohd Hafizzey Mohamood .

at 11:52 PM

This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥)

Assalammualaikum . Hallo and Hi Earthlings .
First of all, nak ucap ribuan "Terima Kasih" kat cik Nazrin Fatihah sebab dah mencetuskan idea nak buat entry ni :D

Perkahwinan.
Semua antara kita pasti akan masuk ke alam perkahwinan ini tak kira sama ada sekarang atau masa hadapan. Akan tetapi, bukan pasal apa itu perkahwinan yang zee nak cakap malam ni, tapi perkara dan elemen elemen lain yang perlu kita titikberatkan semasa berlangsungnya walimatul urus tersebut iaitu KENANGAN . 

Yes, kahwin seumur hidup kan ? So, dah tentu setiap saat semasa berlansungnya majlis perlu dipotret indah bagi pasangan mempelai. So, here zee nak promot seorang photographer muda lagi berbakat untuk korang pilih sebagai photographer yang sesuai untuk merakam saat indah sesebuah perkahwinan tersebut. Let's check it out
-
-
-
Mohd Hafizzey Mohamood .
017 9733425

okay, ini antara shoot yang di ambil oleh beliau :







AWESOME right ? 

Bagi sesiapa yang berminat, buleh lah contac di nombor di atas atau bulehlah add di sini : Hafizzey Facebook 
Pastikan anda jumpa ini yer :


Bagi yang berminat, sebarang quotation atau pertanyaan , sila hubungi no di atas yer .
Kerjasama baik anda amat Zee hargai .

Sila sebarkan kepada saudara mara anda yer :D

TERIMA KASIH .


BTW , zee suka gambar yang ni yang di ambil oleh beliau

p/s - Credit to Muhammad Afif Samsuddin .

Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea