Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Wednesday, December 14, 2011

keputusan BERUBAH ?

at 2:11 AM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/

masa nak tidur malam semalam, aku terbaca notice yang status and pointer berubah. What ??? B.E.R.U.B.A.H  ?? Then, evan mata dah saket sangat pakai contac lense ni lama-2 , terpaksa aku gagahkan juga bukak laman web ni :

PMM
-
-
-
ePerkhidmatan  
-
-
-
  iPelajar

 Untuk tengok even result berubah. Then, Alhamdulillah la, result still macam tu, harap jugak naik pointer ke apa, tapi bagusla tak menurun .

Nota kaki=  Bersyukurlah seadanya .
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea