Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Friday, April 29, 2011

riang ria BERMULA (:

at 12:20 AM







yeayy ! cuti sudah (: HAHA XD ! muka happy sangat sebab dah lepas *azab* mengadap buku sampai ta tidurtidur. Aishh, ini semua final paper punya pasal. mungkin akan rindu someone lah (: tapetape. rindu itu bagus ! *winkwinkk** macam yang aku selalu ckp kat dea . kepada semua buku buku mechanic structure, survey, maths and so oon, MAAF sangatsangat saya tak bawak awk semua balik rumah ^^ HAHA. 

Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea