Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Thursday, December 6, 2012

Suci dalam debu.

at 5:50 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥)

Assalammualaikum wbt & hello earthlings ~


Bismillahirrahmanirrahim ..

Fuhhhhhh , lamenye tidak meng-update. terlalu busy dengan final exam sampai tak sempat nak baca blog atau update blog. Baca buku pun tak sempat. ekh. ekhh ?? Hahaaa. Adalah dalam 3 bulan aku tak jenguk blog nie. HAHAHA. Dah macam kacang lupakan kulit kannn ? *merepek. merepek. mule dahh*

Hatta sebenarnya terlalu banyak yang hendak di story-mory kan. tentang exam OSCE, birthday party yang sumpah super awesome, kisah paper final, RESULT semester lepas, adik bongsu sunat, rombakan bilik kat asrama yang menggila dan banyakbanyakk lagi. . Malangnya semuanya tak dapat habis ceritakan semua sekarang. so n so mungkin masa yang akan datang. InsyaAllah.



 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea