Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Saturday, December 22, 2012

Mr. Saxobeat .

at 7:13 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥)

Assalammualaikum wbt & hello earthlings ~



Dear Mr. Saxobeat. 

you make me this, bring me up, bring me down, playing sweet. make me move like a freak. Mr. Saxobeat . True *


Sebenarnya bukan ni aku nak cakap, tapi hey you ! yesss ! youu ! yang pernah bergelar Mr. saxobeat aku ni, KENAPA . WHY. HOW. BAGAIMANA kau selalu muncul dalam mimpi mimpi aku.

kita bukan siapa siapa pun, dan jujurnya kadang kadang aku langsung tak terfikir pasal kau, tp alih alih kau muncul jugak dalam mimpi aku. why ? 

*orang kata kalau kita mimpi dekat seseorang, maknanya that person tengah rindukan kita. 

Adakah benar kenyataan itu. Atau mimpi mimpi itu hanyalah mainan syaitan yang sering mengganggu tidur malam aku. Astagfirullahalazim.

Ya Allah,
Jika ini bukan masanya,
Jika ini belum saatnya,
Dan jika Kau tahu kami belum bersedia,
Selamatkan kami,
Jarakkan kami,
Pisahkan kami,
Agar kami jauh dari khilaf yang merosak izzah dan iffah,
Agar kami tak mengundang murka-MU,
Agar kami dapat lebih menjaga hati,
Agar hati menjadi yang diredhai ilahi.

Ya Allah,
Andai dia bukan untuk ku,
Andai dia bukan jodohku,
Maka berilah ganti yang lebih baik buatnya,
Berikanlah dia insan yang benar benar terbaik buat kehidupannya,
Insan yang benar-benar mampu memimpinnya ke syurga-Mu,
Dan bantulah aku untuk memperbaiki diriku,
Agar aku kukuh dalam mencari cinta-Mu.



................. Mr. Saxobeat . 



with that, sekian and assalammualaikum. 



 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea