Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Wednesday, September 4, 2013

Definisi sweet bagi aku .

at 8:23 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎

Hello, Hai Assalammualaikum.

Maaf, maaf maaf sebab dah sekian lama tak update blog ini punya cerita. Busyyyyyyyyy. Arghhhhhhh !
Dengan sekarang dah jadi MPP kolej, *malu nak cakap* & dah masuk tahun akhir pengajian. Macam macam benda yang berlaku dalam hidup. Yang jerih, perih liku kehidupan satu persatu mendatang. Raya sudah, balik kolej pun sudah. Harap sangat raya tahun ini tak lah jadi raya terakhir sebelum bergelar staffnurse. Sedih nanti tak dapat raya. Raya kat wad jela jaga pesakit. Wuwuuuu sedihnyaaaaa. Tapi tanggungjawab itu tetap harus dilaksanakan.

okay, ini dia sikit muka muka tahun akhir. Ehemmmm . Hahaaaa .

Dah "RED" woiiiii. *Tak sangka*

Barisan MPP.

Okay, merujuk kepada tajuk entry di atas, sebenarnya kita belum get in the topic lagi. Baru pengenalan (mukadimah) sebenarnya. Okehhh, bismillahirahmanirrohim..... sweet . Apa itu SWEET ?
Apa itu definisi sweet bagi aku. Kalau search kat google translate, sah sah dia cakap MANIS. yeke ?
Benar ke ? Bagi aku sweet tak dapat digambarkan dengan kata kata sebaliknya perlu dilakukan dengan niat & perbuatan. Bagi aku, ini sweet. Ini benar benar sweet lantas terus menjadi idaman aku ;








okay, cukup sweet kan ? The conclusion it is, sweet itu datang dalam pelbagai cara dan bentuk. But yet, for those watching, this I think is "sweet". Semua ini hanyalah impian gadis tipikal biasa macam aku yang masih belum bangun dari alam mimpi. 

With that, sekian & assalammualaikum. 

 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea