Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Sunday, May 27, 2012

Result.

at 12:26 AM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥)



Horror, scary, dramatic, surprise, what more can i describe for this monday? Oh god tiap sem kene tunggu mase ni. Rutin akan macam ni : 


1 : mandi ingat result. 
2 : makan ingat result.
3 : nak shopping pun, ohh my INGAT RESULT juga.
4 : sehari sebelum keluar result, mula la anxiety. gelisah. resah. tak tentu arah. nak marah.
5 : pagi tu mula la rasa nak buang air besar, air kecik, air mata. haha. semua la.
6 : mula la kehulu hilir depan board yang bakal result ditampal kat situ dari pagi padahal result keluar pukul 10am.
7 : heartbeat mula meningkat. tachycardia. tachypnea. yang paling teruk SOB terus. 
8 : Semua zikir doa dibaca.
9 : redha. redha. redha. FIZIKAL & MENTAL. 


Papepun goodluck lah ye buat teman-teman untuk result semester 2 ni. Moga semua dapat yang baik-baik belaka dan masing-masing ceria melihat keputusan masin-masing. Amin.



 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea