Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Friday, January 6, 2012

Killer SEM. Be nice with me sayang.

at 7:24 PM

This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥)

Nampak jarum tuhh ? ahahhh. SERAM kan ?

okay hari ni zee kena cucuk lagi. LAGI ? yes ! kali yang ke-3. SAKIT.
nampak je jarum tu dah mulalah mengucap dua kalimah shahadah la. selawat la. zikir la. Takut punya pasal. hahaa. Gila ! 
Ingat misi ni kerja cucuk orang jeke ? kami ponggg kena cucuk dulu tau. So kita adil yer kawankawan. Hehee. 

zee ni takut jarum. takut sangat jarum. tak tahulah macam mana nak cucuk orang nanti. silap2 zee yang nangis dulu dari patient. hahaa. Apa2 pun semua ni untuk protection diri kita juga.

Lately kolej zee, Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Johor Bahru sibuksibuk dengan intake baru sesi jan 2012. Group X-Ray and Nurse. tapi yang special nyeeee ada MALE NURSE yang sangat ramai dan kacak2, dan body yang segak2. ahahhh. Sejuk mata memandang. Student masing2 mulah sibuk nak berjogging petang2. hahaha. Kelakar.


Bila dah naik sem ni, subjek pun naik susah jugak.
errkk :/ SERAM zee dengar dengan Pharmacology, Surgical 1,2. Medical 1,2. and ANATOMY.
subjek membunuh tuhh.
Harap tahun ni pointer lebih baik and lebih tinggi dari En.Cinta ♥ 

kbye (:















 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea