Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Sunday, July 10, 2011

! NEW EPISODE !

at 3:51 PM
assalammualaikum semua (:
lama dah ta update entry kat belog ni kan ? sian. sian. sedih sedih. HUHUU.
still wondering .. macam mana lah hidup aku 3 tahun kat sini. 
susah senang, ribut petir, volcano banjir semua dah aku lalui kat melaka. then bila tiba tiba hijrah kat sini..
rasa kekok lak.. rasa kekok yang amat sangat.. HMMMM .. mungkin lama lama okie kot (:


ni la bilik aku sekarang kat kolej nie. hahaiii. bilik air dalam bilik tu. hebat hebat ! hakhak. credit for adik jannah (: 




semalam, for the first time aku keluar dari kolej aku ni, and pergi jalanjalan ngan adek sayang roommate aku ... nie dea (:

COMEL kan ? muka macam baby face ! hahaiii ...




dan juga dengan jiran sebelah bilik kitOwag.. nie dea... jengjengg ^^^
 comei comei lako kan (: 

kitOwag just pergi satu tempat je. jusco Tebrau . tapi sumpah penat yang amat. haha. tak tahu lah kenapa. Best best best kuar ngan dwOg sebab dwOg sama je kepala ngan aku. lagi lagi laila ngan adek kan. hahaaa . yeahhh ! kowag mmg TERBAIK lah wookkk !!
  
setakat ni dwOgla teman aku belaja, teman aku mandi, teman aku makan. teman aku tido. aku harap sangat this is the greatest wonderful beginning for our friendship kawan kawan (: 
aku tak nak sedihsedih pindahpindah lagi.. 
aku sayang semua kawan kawan aku....

aku dah mula look forward utk masa depan aku. 
study aku.. fuhhh susah memang susah, tapi aku harap aku akan lulus dengan cemerlang di sini. 
kalau orang lain buleh, aku mesti buleh juga kan ?

haaaa.... so fighting for it ZAMEERA ! . you can do it babeh !! 

muka lapar tapi masih buleh TERSENYUM .... 

kalau buleh nak tambah satu lagi troli. HAHAA.

makanan kami semalam.makan yer makan .....

aku pun tak tahu kenapa aku ambil gamba kat sini. HAHAA.

muka lepas poket kosong . hahaiii. masih buleh senyum lagi kan ?  chilll rilex sudah..




apa apa pun . aku tetap rindu dengan semua kenangan kenangan aku dulu ... HMMMMMM ):











This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea