Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Tuesday, July 19, 2011

ini aku !

at 8:50 PM
speechless -.-''
dengan anatomy, microBIOLOGY .. 



semua tu buad aku mengantuk, pening, wengg wengg ^^ HAHAA.
weeii weiiii .. aku rindu. rindu nak mengira, rindu nak pergi pantai malammalam.
tengok kapal besar. makan tepi laut.  tengok wayang midnight ! huhhh ! huhh ! aku rasa sesak kat sini. 
aku rasa terkongkong !. dan AKU RASA LAPAR ! hahaaa.
sini selalu tak cukop makan, selalu tak cukop tidur.
kalau dulu belajar panas terik, buad survey land, sekarang duk dalam aircon. menggigil gigil. 


APA NI ?? mana life aku yang dulu. aku nak buat semua tu. aku nak tengok kawan kawan aku.
rumah sewa aku dengan kawan kawan aku.
banyak kali aku pandang rumah tu macam tak nak lepas sebelum aku pindah nak amik barang hari tu. hati aku merintih. hati aku menangis .
Tolonglah. Tolonglahh -.-''




mana mira, mana tya, mana tasha, mana nazri, mana usop, mana mimi, mana hanan, mana intan ? mana zurin, al, cha, dan semua yang aku selalu bergelak ketawa dahulu. yang selalu berada dalam susah dan duka aku dulu.
yang teman aku study sampai tak tidur tidur malam. 
kawankawan aku rindu.. aku merintih .. aku nak macam dulu..
just semua macam dulu..........








This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea