Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Monday, June 18, 2012

Kadang Kadang Facebook buat aku jelesss.

at 9:58 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog ‎(♥‿♥) 


Assalammualaikum, hello and Hi Earthlings ~
hari ni, malas nak bebel bukan-II, just nak share dengan korang situasi yang zee alami sekarang .


LOGIN Facebook .
Bukak Home.
Then nampak, heyy dah kahwin dah sorang kawan aku. Selamat Pengantin Baru kawan
Roll ke bawah lagi ..
Suddenly, wahhhh, sorang lagi kawan sebaya satu sekolah dah dapat anak kedua . COMEL *  automatik I dah jadi untie. 
Roll lagi dan lagi .
Then, oopps !
Another my schoolmate going a vacation with her husband and cutiee son in an Island. 


Selamat Pengantin Baru. Btw, you're gorgeous sayangg. 

Okay, ni ada hadiahh buat korang yang dah kahwin tu yer. 


Sebenarnya banyak lagi tau doa2 untuk rumah tangga ni. Untung zee pergi kursus kahwin dekat Johor.
 Modul dea banyak doa . heeee. Untung bakal suami aku --''


* Hey, hey, hey korang . Best ke dah kahwin ? Best ke kahwin awal ? Kenapa kahwin awal ? 
Okay. Aku jeless . Bye .


 
Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea