Ya Allah, wahai Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, ambillah nyawa kami dalam iman, serta masukkan lah kami ke dalam SYURGAMU bersama-sama iman. AMIN

Tuesday, November 22, 2011

Stress Study .

at 1:10 PM
This is Zameera Zamrose OFFICIAL blog \(^.^)/


Stress study ni kalau ikut kan sampai bila pun tak hilang. Mula tertekan dengan study, dah tu tekanan exam, dah tu tension tunggu result, dah tu strain tengok result, dah tu tekanan camne nak bagi naik balik cgpa, dah tu kembali kepada stress study.

*Ubat stress, makan. Tapi bila gemok kau lagi stress. Bahaya kan ?






Hasil Produksi ZAMEERA ZAMROSE. Powered by Blogger.
 

TALKATIVE ‎♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea